info@praktijkijsselveluwe.nl | 06 422 48 488

Openingstijden

Maandag t/m donderdag
9.00 uur tot 18.00 uur.

Vrijdag
van 9.00 tot 13.00 uur.

Wachttijd
10-12 weken

Locatie

Medisch Centrum Beekstraat
Beekstraat 43
8162 HA Epe

Wanneer u met de auto komt, dan kunt rond het pand en aan de straat gratis parkeren. Komt u met het openbaar vervoer, dan is de bushalte Epe-Centrum meest dichtbij (750 m, 10 min lopen).

In het pand is de route naar de ruimte van Praktijk IJsselVeluwe duidelijk aangegeven.  Bij binnenkomst gaat u met de trap of lift naar de eerste verdieping. Boven aangekomen gaat u linksaf naar de wachtruimte. U kunt daar plaatsnemen tot u wordt opgehaald.

praktijkijsselveluwegelderlandoverijssel

Crisissituaties

In situaties waarin u dringend behoefte heeft aan contact met een hulpverlener, neem dan contact op met uw huisarts of buiten kantoortijden met de dienstdoende huisarts. Deze kan indien nodig de crisisdienst voor u inschakelen. Praktijk IJsselVeluwe is  alleen op de aangegeven werkdagen bereikbaar voor contact.

Contact

De praktijk is telefonisch bereikbaar via telefoonnummer 06 422 48 488. U krijgt vervolgens altijd de voicemail te horen. Wanneer u uw naam en telefoonnummer inspreekt, wordt u zo spoedig mogelijk teruggebeld. Een andere optie is een bericht versturen via het onderstaande contactformulier.

Contactformulier

Wanneer u gebruik maakt van het contactformulier is het verplicht om kennis te nemen van- en akkoord te gaan met het privacy-beleid van Praktijk IJsselVeluwe. Indien u dit niet doet wordt uw bericht niet verstuurd. U kunt in dat geval telefonisch contact zoeken. Klik op 'ja' om uw bericht wel te kunnen versturen.

avg_ok_logo

Privacy-beleid: Praktijk IJsselVeluwe hecht veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens. Lees hier hoe wij omgaan met persoonsgegevens