info@praktijkijsselveluwe.nl | 06 422 48 488

Openingstijden

Maandag
10.00 uur tot 20.00 uur.
Dinsdag en woensdag
8.00 uur en 18.00 uur.

Donderdag
van 8.00 tot 15.00 uur.

Vrijdag
van 9.00 tot 15.00 uur.

Wachttijd
10-12 weken

Locatie

Medisch Centrum Beekstraat
Beekstraat 43
8162 HA Epe

In het pand is de route naar de ruimte van Praktijk IJsselVeluwe duidelijk aangegeven.  Bij binnenkomst gaat u met de trap of lift naar de eerste verdieping. Boven aangekomen gaat u linksaf naar de wachtruimte. U kunt daar plaatsnemen tot u wordt opgehaald.

praktijkijsselveluwegelderlandoverijssel

Crisissituaties

In situaties waarin u dringend behoefte heeft aan contact met een hulpverlener, neem dan contact op met uw huisarts of buiten kantoortijden met de dienstdoende huisarts. Deze kan indien nodig de crisisdienst voor u inschakelen. Praktijk IJsselVeluwe is  alleen op de aangegeven werkdagen bereikbaar voor contact.

Contact

De praktijk is telefonisch bereikbaar via telefoonnummer 06 422 48 488. U krijgt vervolgens altijd de voicemail te horen. Wanneer u uw naam en telefoonnummer inspreekt, wordt u zo spoedig mogelijk teruggebeld.

Aanmeldstop!

Als gevolg van de vele aanmeldingen die er in de afgelopen periode zijn binnengekomen geldt er momenteel een aanmeld-stop. De huidige wachtlijst wordt eerst weggewerkt, voordat er nieuwe aanmeldingen kunnen worden aangenomen.

Volwassenen kunnen zich wenden tot hun huisarts en of verzekeraar om alternatieven te bespreken. Wanneer er hulp nodig is voor kinderen- en jongeren kunnen ouders zich wenden tot huisarts en/of CJG om te bekijken waar er wel plek is om geholpen te worden.

Contactformulier

Wanneer u gebruik maakt van het contactformulier is het verplicht om kennis te nemen van- en akkoord te gaan met het privacy-beleid van Praktijk IJsselVeluwe. Indien u dit niet doet wordt uw bericht niet verstuurd. U kunt in dat geval telefonisch contact zoeken. Klik op 'ja' om uw bericht wel te kunnen versturen.

Privacy-beleid: Praktijk IJsselVeluwe hecht veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens. Lees hier hoe wij omgaan met persoonsgegevens